Përkeqësohet gjendja shëndetësore e neurologut të QSUT-së. Dërgohet në Itali

Mjeku i njohur neurolog, Drini Dobi, ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore, për shkak të infektimit me COVID-19.

Për këtë arsye mësohet se ai është dërguar me urgjencë në Itali për kurim të specializuar.

Mësohet se kanë qenë familjarët dhe të afërmit e tij që kanë mbledhur para dhe kanë bërë të mundur dërgimin e tij në Itali.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.