“Mercedes Benz”, tashmë me tipin e ri X-Class me gjashtë rrota

Një model i ri “Mercedes” X-Class me gjashtë rrota është prezantuar ditët e fundit nga kjo kompani.

Ideja erdhi nga ish-pronari i një makine gjermane përpara se të vendoste për ta nxjerrë atë në shitje, në Holandë.

Makina që nisi “karrierën” e saj si një X 350d e zakonshme, u shndërrua shpejt në diçka ndryshe, falë shtimit të dy rrotave.

Sipas raporteve nga “Classic Youngtimers”, ky Mercedes X-Class nuk është ndërtuar vetëm për estetikë, por ka provuar se është në gjendje të kapërcejë çdo pengesë të vërtetë.

Amortizatorët e tij janë rritur me 10 cm, një hapësirë ​​që ka lejuar gjithashtu miratimin e rrotave aliazh të bëra me porosi.

Ky X-Class super dallohet gjithashtu nga modelet origjinale me detaje të shumta të tjera, përfshirë një grilë të përparme të frymëzuar nga ajo e shumë modeleve aktuale AMG.

Falë boshtit të ri, trupi i ngritjes është zgjeruar dhe pajisur me shirita rrotullues dhe pajisje të tjera, të dobishme për një përdorim jokonvencional siç tregon natyra e tij e re.

Nga ana tjetër, nuk janë bërë ndryshime në motorin pic-kup.

Nën kapak ekziston motori 3.0 litërsh turbo V6 dhe naftë, me 255 kf dhe 550 Nm çift rrotullues, të lidhur me një transmetim automatik me shtatë shpejtësi.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.