Edhe për pistë, edhe për rrugë. Lamborghini prezanton “bishën” e hapur

Një makinë e re, e veçantë dhe e jashtëzakonshme: Lamborghini Squadra Corse ka prezantuar SC20, ekzemplar unik, që mund të përdoret edhe në pistë, edhe në rrugë.

Kjo është makina e parë e hapur Lamborghini që është prodhuar nga departamenti sportiv i markës italiane.

Lamborghini nuk ka dhënë detaje teknike të kësaj makine, që është frymëzuar nga Diablo VT Roadster, Aventador J, Veneno Roadster dhe Concept S.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.