Bie shërbimi i Google, jashtë funksioni Youtube, Google dhe Gmail

Shërbimi i Google ra papritmas për versionin mobile duke ndikuar në qindra përdorues. Ndër shërbimet e bllokuara janë motori i kërkimit Google, YouTube, Google Maps dhe Gmail.

Downdetector, faqja në internet që gjurmon ndërprerjet e internetit, ka raportuar mbi 20,000 raste ndërprerjesh nga e gjithë bota.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.