”Messenger” ndryshon mënyrën e dërgimit të mesazheve

”Facebook” ka prezantuar disa veçori të reja në aplikacionin ”Messenger” që e bëjnë atë më të dobishëm dhe praktik për përdoruesit.

Një nga gjërat më të spikatura që aplikacioni ka fituar kohët e fundit është një tipar që lehtëson regjistrimin e mesazheve zanore përpara se t’i dërgoni, kështu që në vend që të klikoni dhe shtypni butonin e regjistrimit gjatë gjithë periudhës së regjistrimit të mesazhit, përdoruesi mund të klikojë një herë në këtë buton për të filluar regjistrimin, dhe pas përfundimit të fjalimit, duhet të klikoni në shigjetën e dërgimit për të shkuar mesazhin e regjistruar te marrësi i tij.

Gjithashtu, përdoruesit e “Messenger” mund të hyjnë lehtësisht në mesazhet dhe bisedat e arkivuara duke klikuar në foton e llogarisë së tyre në aplikacion. Do të shfaqet një menu me disa opsione, përfshirë opsionin “biseda të arkivuara”.

“Facebook” gjithashtu ka shtuar në aplikacion shumë afishe të reja dhe fytyra ekspresive. gjithashtu shtoi në ndërfaqen e kamerës video duke u shfaqur shumë postera, sfond dhe filtra në lidhje me tema të ndryshme shoqërore dhe kulturore, dhe shtoi në kamerën ”Messenger Kids” gjithashtu shumë afishe të reja për t’i prezantuar fëmijët në civilizimet e ndryshme të botës.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.