Archive

Kombëtaret e futbollit kanë luajtur ndeshjet

Sipas zyrtarëve nga Berlini dhe Uashingtoni,

Përmbytjet shkatërruese kanë goditur pjesë të

Përmbytjet masive kanë pushtuar Gjermaninë por

Punëtorët në një plantacion kanabisi në