Archive

Një grup i kompanive teknologjike në

Me ndalimin e ish-Presidentit amerikan, Donald

Ish-presidenti amerikan, Donald Trump nuk e

'Facebook' ka pezulluar llogarinë e ish-presidentit

 ''Facebook'' dhe ''Instagram'' njoftuan skemën sesi

"Facebook" ka mbyllur një faqe pro-Izraelit