Topi i Artë, Cristiano Ronaldo nuk do të marrë pjesë në ceremoni

Në orën 20:30, sot në mbrëmje do të mbahet edhe ceremonia e Topit të Artë, që do të zhvillohet në Paris dhe jepet nga Francë Football.

Favoriti kryesorë është përfolur të jetë Lionel Messi, i cili nëse është fituesi, do ta marrë Topin e Artë për të shtatën herë në karrierën e tij.

E çudithshme është se rivali kryesor i Lionel Messit, Cristiano Ronaldo nuk do jetë fare i pranishëm në këtë ceremoni, çmim i cili ka arritur ta fitojë 5 herë në karrierën e tij.

Robert Lewandowski është rivali më i madhe i ‘Pleshtit’ për ta rrëmbyer këtë çmim individual, por duke qenë se me Bayern dhe Poloninë nuk fitoi në arenën ndërkombëtare, e bën të vështirë.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.