Pasuritë e Maradonës dalin në ankand për të paguar borxhet

Dy BMW, letra nga Fidel Castro dhe shtëpia që Diego Maradona u dha prindërve të tij, janë në listën e gjatë të aseteve që do të dalin në ankand më 19 dhjetor.

Të ardhurat do të shkojnë për pesë fëmijët, Diego Junior, Dalma, Gianinna, Jana dhe Dieguito Fernando, pa borxhet e mbetura nga Pibe de Oro dhe në pritje të hetimit për njohjen e atësisë së tre fëmijëve të tjerë. Lista përfshin gjithashtu paketa aksionesh, një apartament në Mar de Plata dhe sende të tjera personale.

Mallrat me vlerë sentimentale, të tilla si bluzat e dhuruara nga lojtarë të tjerë në funeralin e lojtarit, janë të përjashtuara. Gjyqtarja Susana Tedesco i ka dhënë dritën jeshile kërkesës së trashëgimtarëve. Shtëpia e dhuruar prindërve është nxjerrë në ankand 900 mijë dollarë (780 mijë euro), apartamenti 65 mijë dollarë (57 mijë euro). Një nga dy BMW-të mban nënshkrimin e Diego-s të gdhendur në xhamin e përparmë, me një çmim fillestar prej 165,000 dollarë. Gjithashtu në listë janë piktura, pulovra, këpucë, një kitarë, kravata dhe kapele. Ofertat mund të dorëzohen deri më 15 nëntor.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.