Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës: Do të shkojmë në Spanjë me himnin dhe flamurin tonë

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, në një intervistë të dhënë për “RTK” ka dhënë lajmin e madh për futbollin kosovar. Ai deklaroi se Superliga e Kosovës nga viti i ardhshëm do të mundohet që jetë përdoruese e sistemit VAR.

Gjithashtu ai deklaroi se ndaj Spanjës do të shkojë me himnin dhe flamurin e Kosovës.

“Ne do t’i presim të gjitha shtetet me himnin dhe flamurin e tyre, dhe nëse ata nuk e kanë këtë dëshirë, ne do të provojmë në bazë të rregullave të FIFA-së. Spanja nuk ka arsye që të mos vijë te ne, dhe ne sigurisht do të shkojmë në Spanjë me himnin dhe flamurin tonë. Spanja e ka të qartë, por edhe UEFA se ne nuk luajmë pa simbolet dhe himnin tonë. Besoj se nuk do të ketë probleme rreth kësaj çështjeje”, përfundoi Agim Ademi.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.