Lojtari i njohur dënohet me 4 vite burg nga Gjykata e Lartë

Seksioni i Tretë i Gjykatës Provenciale të Almeiras dënoi Santi Mina me katër vjet burgim për abuzim seksual pas kërkesës nga avokati për sqarim dhe korrigjim të dënimit.

Sipas “Marca”, tani duhet të jetë Gjykata e Lartë e Drejtësisë së Almeiras që të marrë në shqyrtim ose jo ankesën e paraqitur nga mbrojtja e lojtarit.

Nëse ankesa hidhet poshtë, Santi mina do të kishte vetëm rrugën e Gjykatës së Lartë për të ndjekur.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.