Italia vendos dominimin, Imobile shënon golin e dytë për “axurrët”

Italia ka shënuar golin e dytë dhe të qetësisë përballë Turqisë.

“Axurrët” realizuan golin e dytë me anë të Imobile. Italianët zhvilluan një aksion spektakolar në zonën e turqve.

Italianët gjuajtën nga larg, ndërsa ishte Imobile ai që realizoi edhe golin e dytë për të kaltrit.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.