Matura/ 33 mijë nxënës, sot në provimin e katërt

Këtë të premte do të zhvillohet provimi i katërt i Maturës Shtetërore.

Mbi 33 mijë maturantë do t’i nënshtrohen sot provimit të lëndës me zgjedhje.

Provimi nis në orën 10:00 dhe mbyllet në 12:30.

Përpara se të futen në provim nxënësit duhet të paraqiten në qendrën e testimit 1 orë e 30 minuta para dhe me mjet identifikues me vete, si dhe mjetet shkollore të nevojshme.

Në disa shkolla janë vendosur bllokues valësh, në mënyrë që të shmanget kopja me telefon si dhe ka detektorë në hyrje për të zbuluar çdo aparat që mund të tentojnë të fusnin nxënësit.

Më datë 9 qershor maturantët dhanë provimin e Gjuhës së Huaj, më datë 11 qershor iu nënshtruan provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, ndërsa më 17 qershor maturantët dhanë provimin e Matematikës. 

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.