Demonstrim live, ja si kryhet një test i shpejtë për COVID-19

Aplikimi i testeve të shpejta pritet tu japë një dorë autoriteteve shëndetësore në përballjen me pandeminë përgjatë dimrit.

Aplikimi do të nisë nga e hëna me Tiranën. Paraprakisht janë siguruar 100 mijë teste të shpejta dhe Ministria është në procedura për 300 mijë të tjera.

Në konferencën për shtyp të Ministres Manastirliut dhe Komitetit Teknik të Ekspertëve u demonstrrua live sesi kryehet një test i shpejtë.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.