Zgjedhjet vendore të 14 majit, Rama: Ne kemi parti, nuk kemi çeta që mblidhen dhe shpërndahen sipas thirrjeve

Kryeministri Rama ka folur për mediet pas përfundimit të mbledhjes me drejtuesit e qarqeve. Lidhur me zgjedhjet vendore të 14 majit, kryeministri tha se janë gati.
Rama: Kemi gati patronazhistët kjo është gjëja më e rëndësishme. Ne e kemi praktikën të konsoliduar, bëjmë konsultim me partinë. Sepse ne kemi pari nuk kemi çeta që mblidhen dhe shpërndahen sipas thirrjeve. Me komunitetin përmes anketimeve, me vlerësimin e perfromancës së kryetarëve aktualë sepse për herë të parë dhe të fundit që duke pasur të gjitha bashkitë kemi një analizë performance të të gjitha bashkive.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.