Zgjedhjet e 25 prillit, PD kërkon regjistrimin në KQZ

Partia Demokratike ka depozituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve kërkesën për t’u regjistruar si subjekt në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Deri më 15 shkurt partitë politike kanë afat për t’u regjistruar pranë KQZ.

Javën e shkuar, u regjistrua PDIU dhe 3 parti të reja të djathta.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.