Urdhri i Biden, ambasadorja Yuri Kim: Dërgojini trafikantët në burg

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim ka komentuar në një konferencë të OSBE, urdhrin e ri të Joe Biden ku përfshihet Shqipëria dhe ish-Jugosllavia për ndalimin e zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve të këtyre vendeve që janë përfshirë në korrupsion qeveritar apo ndikojnë në destabilizimin e e rajonit.

Znj.Kim thotë se urdhri i Biden synon të kërkojë llogari ndaj atyre që shkelin të drejtat e njeriut.

Po asshtu ajo ka theksuar se ata persona që kryejnë trafik qeniesh njerëzore do u ndalohet hyrja në SHBA dhe ka kërkuar që trafikantët të çohen në burg.

‘’Synon të kërkojë llogari ndaj atyre që shkelin të drejtat e njeriut. Kush kryen trafik qeniesh njerëzore ndalohet hyrja në SHBA. Integroni viktimat e trafikimit ne shoqëri, dërgojini trafikuesit në burg’’- tha znj.Kim.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.