Taulant Balla siç nuk e keni parë, “përvesh mëngët” dhe kosit barin

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, ka publikuar një foto ndryshe në rrjetin social “Facebook”. Ai shfaqet duke kositur barin në oborrin e një zonje, në fshatin Mollas të Cërrikut.

Numri dy i socialistëve e ka shoqëruar foton me thënien e Çajupit: “Burrat nën hije lozin, kuvendojnë, pika që s’u bie, se nga gratë rrojnë!”

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.