“Tani llumi është i lirë të shajë punën”, Braçe publikon videon nga Divjaka

Zv.kryeministri, Erion Braçe, përmes një video në rrjetet sociale, ka publikuar punën që po bëhet për shtrimin e tapetit në të gjitha rrugët kryesore dhe dytësore, në gjysmën e Divjakës.

POSTIMI

#DIVJAKAEBUKUR NJE QYTET I BERE NGA E PARA.

Sot e vijon edhe tani,
shtrimi i tapetit në të gjitha rrugët kryesore e rrugët dytësore në gjysmën e #Divjakës.

Koha e mirë na jep mundësi për të shtuar ritmin e punes në çdo cep të lagjeve.

Më kënaq që gjithçka është në standard, në nënshtresa, shtresa, kanalizime të ujrave të bardha e të zeza, avlli uniformë e ndriçim shumë shpejt.

Një bravo për punëtorët, inxhinierët, Fredin, Llazarin që e projektoi, @fondi_shqiptar_i_zhvillimit, #Agbes kompaninë.

Asnjë frike, asgjë mangut;
Edhe impianti i ujrave të zeza.

Tani, llumi është i lirë të shajë punën;
Vetem se duhet të tregojë më parë një punë të bërë, ku dhe me këtë cilësi;
Natyrisht, veç punëve personale ku ja fusin njëri tjetrit.

Do vijoj ta bëj pyetjen;
PO HAJDUTET E LSIPD PER ÇFARE E DUAN PUSHTETIN?
Veç vjedhjes, se atë po e thonë përditë që e kanë qëllim!

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.