Soreca i drejtohet rinisë: Kontribuoni për ta futur vendin tuaj në BE

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Luigi Soreca, nëpërmjet një postimi në Twitter, me rastin e Ditës Kombëare të Rinisë, ka kërkuar angazhimin e tyre maksimal.

“Për të marrë të drejtën e Integrimit në BE, ne kemi nevojë për ndihmën dhe zërin e rinisë shqiptare; qytetarët e ardhshëm të BE-SE. Nëse doni ta fusni vendin tuaj në Bashkimin Europian, kontriboni përmes angazhimit dhe pjesëmarrjes tuaj në shoqëri. Bëhu ndryshimi që dëshiron të shohësh!”, shprehet ai.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.