Sondazhi/ Ja si do të ndahen votat në qarkun e Elbasanit

RTV Ora dhe Antonio Noto kanë publikuar rezultatin e sondazhit të dytë kombëtar për zgjedhjet e 25 prillit si dhe ato për qarkun e Elbasanit.

Në bazë të të dhënave, në këtë qark  PS do të merrte nga 43 në 47% të votave ndërsa Partia Demokratike nga 29 në 33% të votave. LSI ka nga 8-12% të votave, por ka një rënie të lehtë. Kurse, PDIU merr 4-6% të votave. Te pavendosur janë 26% e votave.

Metodologjia e ndjekur është e njëjtë me sondazhin e parë. Janë pyetur 2000 persona. Intervistat janë kryer me celular dhe telefona fiks.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.