Situata në PD/ Basha mbaron kafen dhe hyn në seli nga një tjetër derë

Pas largimit të Komisionit të Rithemelimit të Partisë Demokratike dhe të të rinjve të FRPD, Lulzim Basha është futur në seli, përmes derës së pasme të ndërtesës.

Basha ndodhej jashtë selisë dhe, pasi mbylli kafen dhe takimin e zhvilluar me gazetarët që mbulojnë selinë blu, shkoi në zyrën e tij.

Ai nuk ka përdorur derën kryesore, ku prej disa ditësh janë vendosur postera, por ka hyrë nga dera anësore.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.