Rama: Puna për rindërtimin e objekteve, nga 3D në realitet

Kryeministri Edi Rama, shkruan se puna për rindërtimin e godinave që shkatërroi tërmeti, nuk janë thjesht projekte në 3D, por tashmë reale.
“Drejt përfundimit edhe shkolla nëntëvjeçare “Dan Bajrami” në Gjorem, Kurbin që do të presë shumë shpejt në mënyrë dinjitoze 400 nxënës dhe mësuesit e saj.
Nga 3D në realitet, puna po vijon përditë, në kantiere me cilësi shembullore, ku punohet me orë të zgjatura dhe marrin formë godinat e pakrahasueshme me ato që shkatërroi tërmeti.
Qentë le të lehin karvani do të ecë më shpejt përpara”, shkruan Rama në një postim në Facebook.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.