Rama në familjen Domi: Përkushtim për t’i rikthyer të gjithë në shtëpitë e reja

Kryeministri Edi Rama ka postuar mëngjesin e sotëm shtëpinë e re të familjes Domi, të cilëve iu shkatërrua banesa nga tërmeti i një viti më parë.

Kryeministri shpreh angazhimin dhe përkushtimin për t’i rikthyer sa më parë të gjithë në shtëpitë e reja.

“MIRËMËNGJES 😊
dhe me shtëpinë e re të familjes Domi, të rilindur pas tërmetit të 26 nëntorit, si edhe me përkushtimin për t’i kthyer sa më parë të gjithë në shtëpi të reja, ju uroj një ditë të mbarë 😍”, shkruan Rama.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.