Rama inspekton shkollën e re në Maminas: Një tjetër pasqyrë e vizionit dhe ambicies sonë

Kryeministri Edi Rama, i shoqëruar nga ministri i Rindërtimit Arben Ahmetaj dhe kryetari i Bashkisë Shijak Elton Arbana kanë parë nga afër shkollën e re të ndërtuar në Maminas “Kajo Karafili”.

Rama shprehet se kjo shkollë është një tjetër pasqyrë e vizionit dhe ambicies sonë për ta kthyer tragjedinë e 26 nëntorit të vjetshëm, në një mundësi të re për fëmijët, mësuesit, komunitetin.

Postimi i kryeministrit Edi Rama:

🏗🏫 Shkolla e rilindur “Kajo Karafili”, një tjetër pasqyrë e vizionit dhe ambicies sonë për ta kthyer tragjedinë e 26 nëntorit të vjetshëm, në një mundësi të re për fëmijët, mësuesit, komunitetin😍

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤️

***qentë le të lehin karvani do të ecë më shpejt përpara🐕‍🦺🐕🦮🦮🐕‍🦺🐕‍🦺

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.