Rama: Fermerët tashmë naftë pa taksa

Kryeministri Edi Rama, ka zgjedhur të fillojë ditën e sotme, nëpërmjet një postimi në Facebook, me një lajm për fermerët shqiptarë, të cilët tashmë mund të aplikojnë për përfitinim e kësaj nisme të qeverise

Postimi i kryeministrit

MIREMENGJES

dhe me lajmin që procedura ligjore për NAFTË PA TAKSA, për të gjithë fermerët e pajisur me NIPT, ka nisur me garën e shpallur nga Ministria e Bujqësisë, si edhe me nxitjen për të gjithë fermerët e papajisur me NIPT, që të nxitojnë ta marrin, ju uroj një muaj të mbarë, shkruan Rama.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.