Rama: 30 vjet nuk janë shumë për kalimin nga diktatura në demokraci funksionale

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur të fillojë ditën me një mesazh, kushtuar 30-vjetorit të Lëvizjes Studentore në Shqipëri.

Postimi i Ramës:
30 VJET janë shumë në rrugën e një njeriu, por jo edhe aq në rrugën e historisë së një vendi e sidomos kur kjo është koha e kalimit nga një diktaturë ekstreme, në një demokraci funksionale. Bëhen plot 30 VJET sot nga dita, apo më saktë mbrëmja e daljes së studentëve në rrugën pa kthim të daljes prej diktaturës. Vite të jashtëzakonshme në jetën e shoqërisë sonë dhe një privilegj i jashtëzakonshëm të qenurit pjesë aktive e përpjekjeve përgjatë kësaj rruge, së bashku me nderin e madh të udhëheqjes së vendit në 7 vitet e fundit, pavarësisht thinjave të shtuara me një shpejtësi marramendëse në këto vite.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.