Punimet nga aeroporti i Kukësit, Rama: Me këtë video 60 sekonda….

Mëngjesin e kësaj të diele, kryeministri Edi Rama ka postuar pamje nga kantieri i ndërtimit të aeroportit të Kukësit.

“Mirëmëngjes dhe, me këto 60 sekonda nga kantieri i aeroportit ndërkombëtar të Kukësit, ju uroj një të dielë të mbarë”, shkruan Rama.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.