Meta sërish për buxhetin që ktheu: Nuk ka objektiva për punësimin

Presidenti Ilir Meta ka shkruar se më shumë se 500 mijë qytetarë kanë humbur vendin e punës, si dhe është rritur papunësia nga 11.2% në 11.9%. Meta i referohet kryesisht muajve të pandemisë, ndërsa me këtë rast kujton se buxheti i qeverisë për vitin e ardhshëm nuk ka si objektiv mbrojtjen e vendeve të punës.

“Mbi 50,000 qytetarë HUMBËN vendet e punës dhe PAPUNËSIA nga 11.2%, U RRIT në 11.9%, deri në 3-mujorin e dytë të vitit 2020. Buxheti 2021 NUK KA objektiv MBROJTJEN e VENDEVE TË PUNËS dhe RRITJEN E PUNËSIMIT”, shkruan Kreu i Shtetit.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.