“Memet do ndalohen me ligj?”/ Rama përgënjeshtron: Asnjë shans nuk ka, ku ta gjenim që …

Ndërkohë që sot qarkulloi lajmi se “memet” do tëndalohen me ligj, ka ardhur dhe reagimi nga kryeministri Edi Rama.

Rama hedh poshtë një lajm të tillë, ndërsa shkruan: “Po si mund të ndalohen memet me ligj, na e thonë dot këta orakuj të kombit? Asnjë shans s’ka, ku ta gjenim që dhe këta të merreshin me meme që të vlenin për diçka!”.

Kryeministri Rama në Twitter:

Shih, shih, qenkan revoltuar ca analistë se do u dënokan memet me Kod Penal, duke u nisur nga s’di ç’material jozyrtar! Po si mund të ndalohen memet me ligj na e thonë dot këta orakuj të kombit? Asnjë shans s’ka, ku ta gjenim që dhe këta të merreshin me meme që të vlenin për diçka!

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.