Kulluri i ashpër me ‘Grupimin për PD’: Figura pa karakter

Për Edvin Kullurin, personat anëtarë të grupimit të PD u treguan të dobët dhe pakarakter, duke përfunduar në shërbim të Sali Berishës.

“Shkuan të kapnin një karrige, apo t’i mbushin ujin, kjo tregon që nuk politikan, jam treguar ta mbaj të unifikuar, por treguan të dobët, u dorëzuan te Berisha, shkatërruan reputacionin dhe punën e të gjithëve, ai grupim u shpërbë dhe asnjëri nuk ofron zgjidhje, ne ishim e vetmja mundësi për ta ringritur PD-në”, tha Kulluri.

Ky grup përbëhej Edvin Kulluri, Arben Imami, Edith Harxhi, Bujar Nishani dhe Ibsen Elezi.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.