KAS rrëzon kërkesën e PD dhe LSI për prova shtesë për Korçën

KAS ka rrëzuar kërkesën e PD dhe LSI për prova shtesë lidhur me rezultatin e zgjedhjeve për qarkun e Korçës. Si prova do të shërbejë vetëm të dhënat që vijnë nga kryqësimi i të dhënave të pajisjes PEI. Ndërkaq KAS ka filluar edhe shqyrtimin e ankesës për qarkun Fier.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.