Emrat/ Betohen ministrat dhe zëvëndësministrat e rinj në Greqi

Ditën e sotme në Greqi u zgjodhën ministrat dhe zëvëndësministrat e rinj, të cilët u betuan para Presidentes së Republikës Katerina Sakellaropoulou në prani të kryeministrit të vendit Kyriakos Mitsotakis dhe peshkopit Filoteos.

Sipas mediave ceremonia e tyre përfundoi, ndërsa dha dorëheqjen edhe admirali Evangelos Apostolakis, i cili refuzoi të merrte përsipër Ministrinë e sapokrijuar të Mbrojtjes Civile.

Emrat e Ministrave:

Panagiotis Theodorikakos , si  Ministër i Mbrojtjes së Qytetarëve 

Thanos Plevris, si Ministër i Shëndetësisë 

Asimina (Mina) Gaga. si deputet  e Zëvendës Ministrit të Shëndetësisë. 

Vassilis Kikilias, si ministër i turizmit.

Andreas Katsaniotis, si u Sekretari i Shtetit për Punë të Jashtme përgjegjës për grekët jashtë vendit

Nikos Chardalias si u Sekretari i Shtetit i Mbrojtjes.

Simos Kedikoglou si u Sekretari i Shtetit i Bujqësisë përgjegjës për politikën e peshkimit

Mihalis Papadhopulos si u Sekretari i Shtetit për Transportin dhe Infrastrukturën

George Karagiannis si nënsekretar  në Ministrinë e Transportit dhe Infrastrukturës

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.