FOTO/ Çfarë nuk u pa në kryesinë e PD-së

Partia Demokratike zhvilloi ditën e sotme mbledhjen e Kryesisë Kombëtare ku u miratua metodologjia që do të ndiqet për analizën e zgjedhjeve të 25 prillit në çdo nivel qarku dhe rishikimi  e Statutit të PD-së nga Kuvendi Kombëtar.

Kjo mbjedhje në selinë blu u mbajt pas zgjedhjeve të 13 qershorit ku Lulzim Basha u rizgjodh sërish kryetar i PD.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.