Dha dorëheqjen nga gjykimi i Berishës, nuk i pranohet kërkesa

Gjykata e Tiranës nuk e ka pranuar kërkesën e gjyqtarit Agron Zhukri për të dhënë dorëheqjen nga shqyrtimi i ndryshimeve statutore në Partinë Demokratike.

Zhukri kishte dhënë dorëheqjen menjëherë pasi ishte njohur me çështjen, por kërkesa e tij nuk është pranuar nga zv.kryetari i Gjykatës së Tiranës.

Tashmë Zhukri është i detyruar për të vazhduar me këtë dosje.

Njoftimi i Gjykatës

Ju informoj lidhur me kerkesen e depozituar ne gjykate nga ana e Partise Demokratike me objekt “Depozitim ndryshimesh statutore dhe vendimmarrje te Kuvendit Kombetar” ju bej me dije se pas hedhjes së shortit, gjyqtar i ceshtjes eshte caktuar gjyqtar Agron Zhukri.

Ky i fundit, pasi ka administruar dosjen gjyqësore ka paraqitur para Zv/Kryetarit të Gjykatës kerkesen per heqje dore nga gjykimi. Bazuar në nenet 72 dhe 73 te K.Pr. Civile, është vendosur “Mospranim i kerkeses”, nga ana e ZV/Kryetarit te Gjykates.

Ne keto kushte ceshtja eshte në gjykim tek gjyqtar Agron Zhukri, ne pritje per tju nenshtruar proçedurave te shqyrtimit gjyqesor.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.