BUXHETI 2021/ Meta: Nuk e mbështet siç duhet biznesin, rrezikojmë të zhytemi në krizë të thellë ekonomike

Presidenti Ilir Meta, me anë të një statusi në “Facebook”, shkruan se buxheti i vitit 2021 ka një fond të papërfillshëm për mbështetjen e biznesit.

Meta thekson se, nuk ka asnjë masë për të rimarrë veten, pas krizës ekonomike që shkaktoi pandemia e COVID-19.

Postimi i Presidentit Ilir Meta:

Buxheti 2021 ka një fond TË PAPËRFILLSHËM për mbështetjen e biznesit.

NUK KA FONDE për të ndihmuar biznesin e vogël, turizmin, fasonët dhe eksportuesit për daljen nga kriza e thellë, e përkeqësuar nga COVID-19.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.