Braçe pyet në komision: Ku shkuan 45 miliardë euro?

Deputeti i PS-së, Erion Braçe, në komisionin parlamentar të Ekonomisë “kërkoi llogari” pasi, sipas tij, në raport thuhet se 45.3 miliardë euro mungojnë në buxhetin e shtetit dhe nuk dihet se ku kanë shkuar këto para.

Kur lexon shifrat, duke nisur nga gazetarët do të mendojnë shiko sa janë vjedhur. Në 510 miliardë në total e pastaj tek një shifër që vjen më e vogël, në 385 miliardë lekë ju mendoni se ka 45.3 miliardë lekë të munguara.

Ju lutem mund të thoni tipologjinë e kësaj, tipologjinë e shkeljes që është bërë. Sepse në qoftë se unë vij me faturë në doganë dhe ti më thua se dua të mbaj referencën dhe referenca është kjo”, tha Braçe.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.