Berisha: Soros ka futur Reformën në Drejtësi nën ombrellën e PS-së

Ish-kryeministri Sali Berisha akuzoi Sorosin se ka futur të gjithë OJQ-të dhe reformën në drejtësi nën ombrellën e PS-së.

“Rama dhe Thaçi kanë qenë promotorë të ndarjes së kufijve. Këta mashtrues u thanë se këtë e ka bërë Sali Berisha duke bërë konspiracion dhe unë jam futur në black listë, gjë të cilën e ka shpallur Edi Rama në vitin 2019. Unë Sorosin e akuzoj me baza. Unë e kam akuzuar se ka ndërtuar një monizëm duke futur të gjitha OJQ-të nën ombrellën e PS-së.

Po ashtu e ka futur drejtësinë shqiptare nënë ombrellën e PS-së. Kjo reformë u nis nga Fondacioni i Shoqërisë së Hapur. Unë kam qenë vokal sikundër edhe Edi Ramës, për kompanitë të naftës së Soros.”, tha Berisha për ‘Tv Ora’.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.