Agjenda/ Mblidhet Asambleja e PS-së. Çfarë do të diskutohet

Agjenda e Asamblesë së Partisë Socialiste është bërë e ditur sot për mediat.

Në mesin e pikave që do të diskutohet është dhe ajo e analizës së rezultatit të zgjedhjeve të 25 prillit.

Programi i mbledhjes së Asamblesë përfshin caktimin e datës së Kongresit, ndërsa pritet të miratohen disa vendime që lidhen me organizimin e brendshëm të Partisë Socialiste.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.