A do ta ndihmojë Shqipëria Kosovën me forca policore? Rama: Integriteti i saj mbrohet nga bashkësia ndërkombëtare 

Kryeministri i vendit, Edi Rama pas përfundimit të mbledhjes me drejtuesit e qarqeve ka dhënë një deklaratë për mediet.
I pyetur nëse Shqipëria do ta ndihmojë Kosovën me forca policore për shkak të situatës në veri, Rama tha: Për çfarë arsye duhet ta ndihmojë Shqipëria me forca policore dhe për çfarë arsye Kosova që është një shtet sovran duhet të ketë forca policore në territorin e saj, që është territor integritetin e mbron një bashkësi e tërë ndërkombëtare.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.