Video/ Flori i shkund të gjithë: Fifula e mirë, ti s’ke lidhje me helmin brenda njerëzve

Fifi u bë qendra e spektaklit të shkuar në Big Brother, pasi humbi ndjenjat në mes të diskutimit. Teksa video bëri xhiron e rrjetit pati nga ata që folën kundër saj, por më shumë që e mbrojtën.

Flori, kolegu dhe miku i saj është pjesë e atyre që e mbështetën publikisht dhe për ta bërë zgjodhi pak nga kënga e tyre që akoma s’e ka parë dritën e publikimit.

Artisti shkroi: “E dua zërin tënd. Dedikuar atyre me të cilët jeta nuk u tregua e drejtë, duke iu mohuar fjalët, dëgjimin, por jo ndjenjat. Nuk jemi dot perfektë dhe po të mundemi s’do jemi dot kurrë”.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.