Rrëzuan nga froni Kim Kardashian/ Këto janë bukuroshet me të pasmet më perfekte në botë

Amanda Holden dhe Susanna Reid kanë të pasmet më perfekte në botë, sipas ekuacionit të Raportit të Artë.

Rezultati u publikua nga Dr. Riçardo Frati, i cili analizoi fundshpinat e personazheve të famshëm kryesorë.

Grekët e lashtë pretendonin se ekzistonte një Raport i Artë për të gjitha gjërat kur iu afruan përsosmërisë.

Dy gratë bukuroshe kanë mundur edhe yllin Kim Kardashian, e cila arriti të ndryshonte imazhin e të bukurisë në botë e duke sjellë vëmendjen tek të format e bëshme të trupit.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.