Rovena Stefa: Më gjeni një burrë nga Kosova

Këngëtarja shqiptare, Rovena Stefa ka dhënë një intervistë për mediat në Kosovë. Këngëtarja po fliste për dashurinë e madhe që ndjen për shqiptarët e Kosovës dhe për mikpritjen që i kanë bërë. Në një moment gjatë intervistës, me shaka ajo thotë se nëse gjen një burrë nuk do të largohet më nga Kosova.

“Kam gjetur një dashuri aq të madhe te populli im në Kosovë, saqë jam ndjerë si në shtëpinë time që në ditët e para që kam ardhur. Kur më thotë se dikush se po jeton më shumë në Kosovë sesa në Shqipëri them për mua është njësoj, është tokë shqiptare. Ma gjeni dhe një burrë këtu dhe nuk iki fare.“, tha ajo.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.