Rikthehet fuqishëm, Enca ka gati dy projekte

Pas një pushimi të gjatë për shkak të ndërhyrjes në këmbë, Enca Haxhia rikthehet fuqishëm në muzikë me dy projekte.

Kujtojmë se ajo kreu një operacion të vështirë që i kushtoi një regjim shtrati, megjithatë kjo periudhë në shtëpi ka qenë tepër produktive për Encën.

Këngëtarja ka punuar për shumë projekte të tjera, dy prej të cilave i ka totalisht gati.

https://www.instagram.com/p/CIVzJljnv1E/?utm_source=ig_web_copy_link

Ajo i ka ndarë dy këngët e saj në Instagram, duke zbuluar titujt dhe një pjesë të secilës prej tyre. Kënga e parë titullohet “Zemër”, ndërsa e dyta “Ndoshta”. Kë do të donit të publikohej e para?

https://www.instagram.com/p/CIWE9Jinmo8/?utm_source=ig_web_copy_link

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.