Në hapat e prindërve, Renee tregon për herë të parë talentin në muzikë

Duke pasur dy prindër këngëtare sigurisht që nga muzika nuk “do të shpëtonte” as vajza e tyre. Flasim për Renee, bijën e Nora Istrefit dhe Robert Berishës.

Në moshë të vogël, por Renee ka nisur një kurs pianoje dhe mesa duket leksionet po japin frytet e tyre.

Renee është e talentuat në muzikë si prindërit e saj, ndërsa këtë e ka dëshmuar video që Roberti ka ndarë në llogarinë e tij në Instagram.

Duke e ushtruar që në vogëli këtë pasion dhe me dy prindër artistë, nuk është çudi që Renee të bëhet në të ardhmen një prej emrave të njohur të muzikës.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.