Ndihmoi në krijimin e fustanit të Kate Middleton, sot lufton për të ushqyer fëmijët

Chloe Savage ndihmoi në krijimin e fustaneve ikonike të nusërisë së Kate Middleton dhe Meghan Markle, megjithatë për shkak të koronavirusit ajo sot lufton dëshpërimisht për të ushqyer fëmijët e saj dhe për të paguar faturat mujore.

“Unë krijova dhe punova të gjitha dantellat e fustanit dhe këpucëve të saj”, thotë Chloe për punën e saj me fustanin e Kate Middleton.

“Kate erdhi disa herë. Ajo ishte bukuroshe. Nusja e zakonshme e emocionuar”, shton Chloe.

Larg fustaneve të dasmës mbretërore, Chloe ka punuar gjerësisht për teatër, televizion dhe disa shtëpi të famshme mode duke përfshirë Balenciaga dhe Victoria Beckham. Puna e saj është shfaqur gjithashtu në filmat e Harry Potter.

Megjithatë, gjithçka ndaloi kur Britania e Madhe hyri për herë të parë në bllokim në mars. Ajo tregoi se kontratat filluan të ndërpriteshin gradualisht dhe gjithçka u mbyll si me magji.

“Tani jemi në pozicionin ku duhet të mos paguajmë faturat për herë të parë në jetë”, thotë e dëshpëruar Chloe.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.