Met Gala në shtator: Vetëm njerëzit e vaksinuar mund të marrin pjesë në ngjarje

Është konfirmuar zyrtarisht se ceremonia e Met Gala më në fund do të zhvillohet këtë vjeshtë, por me disa ndryshime të vogla.

Të gjithë ata që shkojnë duhet të jenë të vaksinuar dhe duhet të mbajnë maska ​​brenda.

“Të gjithë pjesëmarrësit në Met Gala duhet të dorëzojnë dëshminë e vaksinimit më 13 shtator, dhe ata gjithashtu do të pritet të mbajnë maska ​​në ambiente të mbyllura, përveç gjatë ngrënies dhe pijeve. Ne do t’i përditësojmë këto udhëzime sipas nevojës,” tha ekipi i Met Gale për “Daily Beast”.

Vendimi erdhi pasi u njoftua se në shfaqjet e Javës së Modës në New York në shtator, të gjithë gjithashtu duhet të vaksinohen, dhe maskat nuk janë vendosur ende.

Si kujtesë, ceremonia e vitit të kaluar Met Gala u anulua për shkak të kufizimeve në lidhje me koronavirusin. 

Edhe pse vitin e kaluar ngjarja u zhvillua të hënën e parë të Majit, tani gjithçka është zhvendosur në Shtator. 

Ishte dashur të ishte e hëna e parë në shtator, por qëlloi të ishte Dita e Punës në Shtetet e Bashkuara.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.