Krid sot bën 8-muajsh, por Klea Huta nuk na e tregon portretin e tij (Foto)

Tetë muaj kaluan shpejt, megjithatë e gjithë kjo kohë nuk i ka bindur ende dy prindërit e rinj, Klean dhe Elgitin për të ndarë me ndjekësit pamjen e vogëlushit të tyre, Krid.

“Djali im vogëlush, 8 muaj sot”, ka shkruar Elgiti krah fotos së tij, ndërsa Klea ka treguar se Krid mbetet lumturia e saj e pafundme. Megjithatë fytyrën e vogëlushit na e kanë mbajtur sekret sërish.

Disa javë më parë, Klea pohoi në llogarinë e saj se me kalimin e kohës do të ndajnë edhe foto të plota të Krid, duke qenë se ndjekësit janë mjaft kureshtarë, por për këtë moment do të duhet pak kohë. Ku i dihet, mbase në 1 vjetorin e vogëlushit, familja do të ndajë portretin e plotë të saj.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.