Këto 4 shenja horoskopi janë më kërkueset në një marrëdhënie

Shumica e njerëzve e jetojnë marrëdhënien e tyre të dashurisë në një mënyrë shumë spontane dhe të natyrshme, e japin atë ditë për ditë pa planifikim dhe presion të veçantë, dhe madje as duke e vënë atë në anën tjetër.

Të tjerët, nga ana tjetër, kanë pritje shumë të larta që nga fillimi, dhe megjithëse kjo mund të jetë një nxitje shtesë për të zhvilluar marrëdhënien, ajo mund ta bëjë atë edhe më komplekse. Zakonisht janë profile karakteri të përcaktuara mirë dhe janë pjesë e këtyre shenjave të zodiakut.

Shigjetari

Mungesa e racionalitetit të Shigjetarit shpesh e çon atë në situata që nuk janë të lidhura plotësisht me realitetin, përkundrazi: ai udhëhiqet pothuajse gjithmonë nga ndjenjat e tij dhe në parim është shumë kërkues ndaj partnerit, sepse ky i fundit bëhet qendra e botës sipas vizionit të tyre të gjërave dhe prandaj bëhet gjithashtu shkak i ndërprerjes së hershme të marrëdhënies.

Gaforrja

Gaforrja është një perfeksionist kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një shoku të mundshëm: pavarësisht se kanë shije shumë të përcaktuara në lidhje me modelin ideal fizik dhe të karakterit, por ata shpesh bien në dashuri me njerëz që janë krejtësisht të ndryshëm nga ky model.

Peshqit

Ata shpesh kanë tendencë të vuajnë në dashuri edhe për shkak të një natyre thellësisht të besueshme dhe pasionante ndaj gjysmës së tyre: dashuria e tyre nuk njeh kufij, dhe shpesh i bën ata të humbin kontaktin me realitetin.

Binjakët

Binjakët kanë nevojë për një partner që nuk ka një personalitet veçanërisht të fortë dhe të vendosur: në fund të fundit, ata priren të marrin frenat e marrëdhëniesnë dorë dhe nuk duan partnerë dominues.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.