FOTO/ “Forbes” publikon listën e personazheve publikë më të paguar

Viti 2020 mund të kenë qenë i vështirë për shumë shtete dhe familje për shkak të pandemisë Covid-19. Por pandemia s’ka ndikuar fare tek yjet botërore të botës së sportin dhe artit.

“Forbes” ka publikuar listën që të famshëmit, kanë arkëtuar në llogaritë e tyre shuma marramendëse.

Ky vit mban emrin e Kylie Jenner, të ilën e rendit të parën me 590 milion dollarë fitime, falë linjës së saj kozmetike. Nga shitja e 51% të aksioneve të kompanisë së saj ‘Kylie Cosmetics tek Coty’.

Në vend të dytë renditet, kunati i Kylie, dhe bashkëshorti i Kim Kardashian, Kanye West, me 170 milion dollarë. Këtë gjë ai duhet t’ia atribuojë partneritetit të tij me Adidas. Pa lënë pas edhe fitimet në muzikë e biznese të tjera.

Nuk mungojnë as sportistë e ndryshëm, si Roger Federer, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar dhe LeBron James.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.